УВАГА! Народ ! Необхідна допомога бійцям з 93 бригади
УВАГА! Народ !
Необхідна допомога бійцям з 93 бригади
(ті які б'ються в Донецькому аеропорту наші кіборги) : хто може допомогти пишіть мені та Сергію,будемо поєднувати зусилля та разом все робити:
отож необхідно терміново
93 Бригада..
1-е , 4- тепловизора..
2. Термобилье
размер М- 5щт.
размер - L - 5шт.
размер - Х - 2 шт.
3.Фляги 2-3 Литра наспинные - 3шт.
4.Берцы зимние.
размер 39 - 2 шт.
разсер 40 - 1 шт.
размер 42 - 1 шт.
размер 43- 2 шт.
размер 45- 1 шт.
5.Балаклавы Флисовые -15 шт.
6.Шапочки Флисовые -15 шт.
7.Термоноски - 15-шт.
8.Бронижелеты - 3шт.
9.Каски -3 шт
і ще багато чого ,але на початок хоча б це!!!
0677721909 Дмітрій
0677870139 Сергій
https://www.facebook.com/messages/sergey.holyman
Приват банк Власенко Сергей Сергеевич
4149 4978 1026 0200
Якщо будете поповнювати карту ,то будь ласка перетелефонуйте з банку Сергію, скажіть що пропонуєте карту, щоб він знав що найближчим часом сума яке прийде Це від ВАС, в призначенні платежу напишіть по можливості своє ім'я та 93, та повідомте в приватне повідомлення Дмітрія чи Сергія що Ви надіслали допомогу!
Я знаю,ми всі виснажені,гроші закінчуються,але разом кожен по дрібниці і ми іх вдягнемо(там хлопці теж не зобов'язані наш мир оберігати та ризикувати життям,в них теж є рідні,але вони ТАМ) якщо у Вас є речі дзвоніть будемо іх сортувати і передавати також,маємо як волонтери виходи на дешевші закупки,тому раджу гроші використовувати не просто на ринку\магазині купити,а разом ми підкажемо,так більше вийде ефекту від кожної гривні,щоб не сумнівалися в цьому поїдемо разом ,все разом зробимо,люба допомога буде корисна! Не випийте лишню пляшку напою та не купіть пачку цигарок і вже зможете і собі і їм допомогти !
Сподіваюсь на ВАС Українці!
Сегодня наши бойцы получили первую посылку..
были отправлены Берцы и шапки..
продолжаем дальше помогать нашим ребятам...
93 Бригада..
1-е , 4- тепловизора..
2. Термобилье
размер М- 5щт.
размер - L - 5шт.
размер - Х - 2 шт.
3.Фляги 2-3 Литра наспинные - 3шт.
5.Балаклавы Флисовые -15 шт.
7.Термоноски - 15-шт.
8.Бронижелеты - 3шт.
9.Каски -3 шт
і ще багато чого ,але на початок хоча б це!!!
0677721909 Дмітрій
0677870139 Сергій
https://www.facebook.com/messages/sergey.holyman
Приват банк Власенко Сергей Сергеевич
4149 4978 1026 0200
Якщо будете поповнювати карту ,то будь ласка перетелефонуйте з банку Сергію, скажіть що пропонуєте карту, щоб він знав що найближчим часом сума яке прийде Це від ВАС, в призначенні платежу напишіть по можливості своє ім'я та 93, та повідомте в приватне повідомлення Дмітрія чи Сергія що Ви надіслали допомогу!