Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Общий УВАГА! Народ ! Необхідна допомога бійцям з 93 бригади

УВАГА! Народ ! Необхідна допомога бійцям з 93 бригади

Holyman 2014-10-15 10:10
УВАГА! Народ ! Необхідна допомога бійцям з 93 бригади (ті які б'ються в Донецькому аеропорту наші кіборги) : хто може допомогти пишіть мені та Сергію,будемо поєднувати зусилля та разом все робити: отож необхідно терміново 93 Бригада.. 1-е , 4- тепловизора.. 2. Термобилье размер М- 5щт. размер - L - 5шт. размер - Х - 2 шт. 3.Фляги 2-3 Литра наспинные - 3шт. 4.Берцы зимние. размер 39 - 2 шт. разсер 40 - 1 шт. размер 42 - 1 шт. размер 43- 2 шт. размер 45- 1 шт. 5.Балаклавы Флисовые -15 шт. 6.Шапочки Флисовые -15 шт. 7.Термоноски - 15-шт. 8.Бронижелеты - 3шт. 9.Каски -3 шт і ще багато чого ,але на початок хоча б це!!! 0677721909 Дмітрій 0677870139 Сергій https://www.facebook.com/messages/sergey.holyman Приват банк Власенко Сергей Сергеевич 4149 4978 1026 0200 Якщо будете поповнювати карту ,то будь ласка перетелефонуйте з банку Сергію, скажіть що пропонуєте карту, щоб він знав що найближчим часом сума яке прийде Це від ВАС, в призначенні платежу напишіть по можливості своє ім'я та 93, та повідомте в приватне повідомлення Дмітрія чи Сергія що Ви надіслали допомогу! Я знаю,ми всі виснажені,гроші закінчуються,але разом кожен по дрібниці і ми іх вдягнемо(там хлопці теж не зобов'язані наш мир оберігати та ризикувати життям,в них теж є рідні,але вони ТАМ) якщо у Вас є речі дзвоніть будемо іх сортувати і передавати також,маємо як волонтери виходи на дешевші закупки,тому раджу гроші використовувати не просто на ринку\магазині купити,а разом ми підкажемо,так більше вийде ефекту від кожної гривні,щоб не сумнівалися в цьому поїдемо разом ,все разом зробимо,люба допомога буде корисна! Не випийте лишню пляшку напою та не купіть пачку цигарок і вже зможете і собі і їм допомогти ! Сподіваюсь на ВАС Українці!
Holyman 2014-10-20 13:28
Сегодня наши бойцы получили первую посылку.. были отправлены Берцы и шапки.. продолжаем дальше помогать нашим ребятам... 93 Бригада.. 1-е , 4- тепловизора.. 2. Термобилье размер М- 5щт. размер - L - 5шт. размер - Х - 2 шт. 3.Фляги 2-3 Литра наспинные - 3шт. 5.Балаклавы Флисовые -15 шт. 7.Термоноски - 15-шт. 8.Бронижелеты - 3шт. 9.Каски -3 шт і ще багато чого ,але на початок хоча б це!!! 0677721909 Дмітрій 0677870139 Сергій https://www.facebook.com/messages/sergey.holyman Приват банк Власенко Сергей Сергеевич 4149 4978 1026 0200 Якщо будете поповнювати карту ,то будь ласка перетелефонуйте з банку Сергію, скажіть що пропонуєте карту, щоб він знав що найближчим часом сума яке прийде Це від ВАС, в призначенні платежу напишіть по можливості своє ім'я та 93, та повідомте в приватне повідомлення Дмітрія чи Сергія що Ви надіслали допомогу!