Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Общий Отказ Визы в США, есть ли смысл подавать снова?

Отказ Визы в США, есть ли смысл подавать снова?

DonaQ 2015-03-03 15:16
Сегодня отлично провел время в посольстве США, улыбчатий офицер не дал зеленого света на отправку за атлантику. Подавал на тур. визу, не женат, детей нет, робота норм. зп норм, смотрел только паспорт, доки не спрашивал. Создалось впечатление, что нужно было ему не сухо отвечать на вопросы, а наговаривать(доказывать) ему, что у меня робота ок, и по Европе я катал, и вообще, просто NY хочу повтыкать. Вопрос на обсуждение, может просто рулетка, попробовать снова
kravaz 2015-03-03 15:32
если отказ то когда сново можно? ты протсо не фанат США) я бы пел оды США
crash3r 2015-03-03 15:34
а прикинь вырядиться в дядю Сэма, Гимн спеть там в кабинете))) ой я б поржал :-D Следующий раз иди вот так [img:o4e51lwt]http://img.photobucket.com/albums/v358/JPdean/CarlWethers0042.png[/img:o4e51lwt]
valdemarua 2015-03-03 16:11
Якщо документи навіть не дивився, то швидше за все їм щось не сподобалось в анкеті. Ну або щось не сподобалось, коли пробивали по іншим базам. По анкеті у тебе питань не було? Нічого зайвого на останній сторінці не відмітив? Подавати, наскільки я знаю, можна відразу. Мій друг розказував, що один його знайомий подавав документи багато разів і щоразу отримував відмову. Без пояснень.
valdemarua 2015-03-03 16:12
Які європейські візи є?
DonaQ 2015-03-03 16:46
Є Італія, і Іспанія. Я думаю, що зіграло також, що я їхав без чіткого плану перебування ( вони ж бл. доточні що ппц), наступного разу забронюю готель і авіапереліт, розпишу покроково де, що і як я буду.
Anesteziolog 2015-03-03 17:26
Маю дві відмови. Їм як заманеться так і дадуть. Причина типа, молодий, не одружений, тебе тут нічого не тримає. Перспективний емігрант. Подавати можна хоть через місяць вроді, але реальніше мінімум через пів року. Так шо заводь жінку і дитину, шанси збільшаться :-D
valdemarua 2015-03-03 18:13
Отримав візу у вересні. З документів були авіаквитки туди-назад, житло не бронювали, бо не знали дадуть візу чи ні. Це не вплинуло на результат. Маршрут описували, але, здається, в листі, який брали із собою на співбесіду, не в анкеті. Але точно не пам"ятаю. При заповненні анкети треба було вказати якісь адреси в місті призначення, ми тупо вказали адреси магазинів. Тут ще питання, що ти вказав в анкеті і наскільки вона відповідала дійсності? Зп, попередні візи і тп? Чи володієш житлом, рухомим майном? Подавали з дівчиною, офіційно не одружені. В паспортах були візи Німеччини (кілька штук), Португалії за останні 3 роки. Із собою на співбесіду взяв виписки з банку. Дєвочка на місці ще раз перевірила про цифри зп, які я вказав у анкеті і марку авто, яким я володію. Я так розумію, що теж просто перевіряли дані. Зі мною їхав друг з дівчиною. У них по візам приблизно та ж ситуація, також не одружені - візи отримали. Може до хлопців-одинаків вони ставляться прискіпливіше :)
moreman 2015-03-03 23:21
знаю одно,что если они написали отказ то на это есть причина,они же должны выдать желтый бланк где все описано!? знакомый уже четвертый раз подает на визу и все время отказы(причина-мало родственных связей в Украине,у него нет родственников в Украине,есть в Америке)мол сьебе...ся и все)
maximilian 2015-03-09 21:41
Если еще не читали форум Винского то Вам сюда http://forum.awd.ru/viewtopic.php?f=326&t=69155 Больше полезной инфы чем есть там,не найдете больше нигде.
Shurik777 2015-03-09 22:05
Йоб@ний сором :facepalm: Я б після першої відмови обдристав би паркан і більше туди й близько б не підходив.