Помогите решить проблему установки коробки ZF320
Сегодня уже начали собирать машину(меняю всю трансмиссию начиная с коробки и заканчивая полуосями). Возникла проблема установки коробки ЗФ.
Мотор M54b30, поддон от m52b20, коробка ZF320 с какой машины снята не знаю( мастер говорит что ставит коробку, что она по направляющих ставится, на 4 основніх болта тоже подходит, но 3 дополнительных болта (вроде бы они меньшие и 1 обратный болт) не подходят. то ли нету отверстий в коробке толи просто не совпадают.
вообщем сливной болт не на 6 часов, а где то на 7. как такое может быть? выходит что нужно переделывать лапы коробки(те где крепятся подушки)? не могу описать болие подробно так как именно это понял с телефонного разговора( вообщем кто то сталкивался с такой проблемой? может на ЗФ какие то особенные лапы должны быть? и почему не совпадают все отверстия?

очень хочется уже собрать машину, а то уже больше 2х недель на сервисе(
Какие Петя?
[quote="Kapone":fy6h1zh2]Какие Петя?[/quote:fy6h1zh2]
S5D 260Z ZF Коробка передач C (S5-31 D) только для двигателя M51
S5D 280Z ZF Коробка передач C (S5-31)
S5D 310Z ZF Коробка передач C (S5-31) до 09/1995
S5D 320Z ZF Коробка передач C (S5-31) с 09/1995 (усиленное исполнение)
Може то з дизеля коробас!!!!ХЗ!
Через годину Деня скине всы номера що э на коробці, бо там каже головної таблички нема, але на коробці точно пише шо ЗФ. буду звіряти і гуглити...
Если не дизельный зф то станет и 310 и 320, хотя вроде и дизельная становится, но не уверен, кароч 175ый в помощь

[quote="Kapone":2d7gqr2i]Если не дизельный зф то станет и 310 и 320, хотя вроде и дизельная становится, но не уверен, кароч 175ый в помощь

[/quote:2d7gqr2i]
Та я бачив ту коробку!І хотів глянути яка зф іменно в мене! Хз але моя від його відрізняється по номерах а зовні хз(моя на машині стояла а та знята була)
Дизельная становится под углом и закручиваются не все болты.
блін... походу мені знову продали не те що треба... і то дизельна(( жесть. якщо дизельна ставить під углом то значить таки не та коробка яку я шукав(
[quote="pro100Koss":2vqx16g6]блін... походу мені знову продали не те що треба... і то дизельна(( жесть. якщо дизельна ставить під углом то значить таки не та коробка яку я шукав([/quote:2vqx16g6] Тре взнати шо за коробас спочатку!!!!
Перед тем как купить надо просить фото и номер запчасти, ты еще не устал покупать всякий хлам?
И Померяй натяг на редукторе, не удивлюсь если он никакой
[quote="Kapone":22ry5e3f]Перед тем как купить надо просить фото и номер запчасти, ты еще не устал покупать всякий хлам?
И Померяй натяг на редукторе, не удивлюсь если он никакой[/quote:22ry5e3f]
Ну мені казали на СТО шо блок в нього мошніший ніж в мене,певно більше ніж 25%
[quote="Taison":2p63kw9d][quote="Kapone":2p63kw9d]Перед тем как купить надо просить фото и номер запчасти, ты еще не устал покупать всякий хлам?
И Померяй натяг на редукторе, не удивлюсь если он никакой[/quote:2p63kw9d]
Ну мені казали на СТО шо блок в нього мошніший ніж в мене,певно більше ніж 25%[/quote:2p63kw9d]
Как они это поняли?
[quote="Kapone":152fpntw][quote="Taison":152fpntw][quote="Kapone":152fpntw]Перед тем как купить надо просить фото и номер запчасти, ты еще не устал покупать всякий хлам?
И Померяй натяг на редукторе, не удивлюсь если он никакой[/quote:152fpntw]
Ну мені казали на СТО шо блок в нього мошніший ніж в мене,певно більше ніж 25%[/quote:152fpntw]
Как они это поняли?[/quote:152fpntw]
Під нагрузкою блок швидше ципляє!
хз... побачим... надіюсь хоча б з редуктором не буде приколів)
в києві з турбової тачки редуктор.... хз.. така в мене удача) а того розборщика що ЗФ продав Петя дуже добре знає тей що 318 червона в мпакеті
Шото за Колей я замечаю изюм... То Капоне, то в теме ребята отписуются у него

, теперь Костя с редуктором
[quote="Taison":2caog1iz][/quote:2caog1iz]
Під нагрузкою блок швидше ципляє![/quote]
Это как?
[quote="pro100Koss":4euf7zyt]а того розборщика що ЗФ продав Петя дуже добре знає тей що 318 червона в мпакеті[/quote:4euf7zyt]
а тут можна детальніше, я багатьох розборщиків знаю, якщо брав в Толіка [b:4euf7zyt]Galina[/b:4euf7zyt], то я не вірю, що він міг втулити не те, що ти просив...
[quote="ust1m":34rqx3xy]Шото за Колей я замечаю изюм... То Капоне, то в теме ребята отписуются у него

, теперь Костя с редуктором[/quote:34rqx3xy]
мне Коля прислал все как договаривались, только коробка не ЗФ, а гертаг 220 с тонким карданом переделыным под широкий редуктор. соотвественно посылку я забрал, так как редуктор и полуоси те что договаривались. отправил ему коробку, кардан и сцепу назад.
[quote="Kapone":e02ii5lf][quote="Taison":e02ii5lf][/quote:e02ii5lf]
Під нагрузкою блок швидше ципляє![/quote:e02ii5lf]
Это как?[/quote]
Саня, кардан с Блоком и все такое
[quote="Petia":1r9u0a7k][quote="pro100Koss":1r9u0a7k]а того розборщика що ЗФ продав Петя дуже добре знає тей що 318 червона в мпакеті[/quote:1r9u0a7k]
а тут можна детальніше, я багатьох розборщиків знаю, якщо брав в Толіка [b:1r9u0a7k]Galina[/b:1r9u0a7k], то я не вірю, що він міг втулити не те, що ти просив...[/quote:1r9u0a7k]
Він походу сам не знав чи то дизельна чи бензин. казав що шукав в інтернеті і ніби йшла на бензин... бо коробка дійсно ЗФ але дизельна. я сьогодні перепитав і в нього дійсно був 2.5 дизель в розборі
Та давай, буду хоть знать
Всьо пробили коробас від е34 525tds

[quote="Taison":bcq0xdmo]Всьо пробили коробас від е34 525tds

[/quote:bcq0xdmo]
тобі Ден швидше за мене кинув???
короче що ж робити... коробку буду вертати. завтра взнаю що є на шроті біля мрео. там було 3 ЗФ коробки і 6ступка. якшо немає того шо треба буду з миколаєва доставляти(
[quote="pro100Koss":3bevpp5y][quote="Taison":3bevpp5y]Всьо пробили коробас від е34 525tds

[/quote:3bevpp5y]
тобі Ден швидше за мене кинув???[/quote:3bevpp5y]
Ні,ютюб рулить!

[quote="pro100Koss":30nax1mf]короче що ж робити... коробку буду вертати. завтра взнаю що є на шроті біля мрео. там було 3 ЗФ коробки і 6ступка. якшо немає того шо треба буду з миколаєва доставляти([/quote:30nax1mf]
Лучше сразу с Николаева и заказать, если у Капоныча берёшь, ну или у проверенных разборщиков/СТОшников
Просто скучно ведать
Вдруг будет в тему. Планирую скидывать МКПП ZF от Е34 525i. Менять буду по причине воя первой передачи. Если интересна коробка с таким нюансом, за 100$ отдам. По времени нужна неделя-две.
[quote="SID_":22jxuic5]Вдруг будет в тему. Планирую скидывать МКПП ZF от Е34 525i. Менять буду по причине воя первой передачи. Если интересна коробка с таким нюансом, за 100$ отдам. По времени нужна неделя-две.[/quote:22jxuic5]
нет. спасибо. воющая коробка не нужна( так как именно по этой причине меняю гетраг на ЗФ