Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Общий Допоможіть з вибором

Допоможіть з вибором

Bmw7575 2017-04-09 22:54
Всім привіт. Вибачаюсь, якщо не туди написав. Прийшла пора міняти глушник, саме задню частину. Шукав б\у в хорошому стані - поки нічого. Думаю, все ж брати новий. Свіжих відгуків не знайшов. За оригіналом звісно не женусь. Порадьте щось з перевіреного і не дуже дорогого, дякую! 1.8 м40
joz 2017-04-09 22:58
[quote="Bmw7575":1xnfiyg3]Всім привіт. Вибачаюсь, якщо не туди написав. Прийшла пора міняти глушник, саме задню частину. Шукав б\у в хорошому стані - поки нічого. Думаю, все ж брати новий. Свіжих відгуків не знайшов. За оригіналом звісно не женусь. Порадьте щось з перевіреного і не дуже дорогого, дякую! 1.8 м40[/quote:1xnfiyg3] взял на форуме для друга за 450 грн, банку оригинал с 2.0 на 1.8 м40, отлично стала. в очень хорошем состоянии. В чём трудности поиска?
koddy-and1 2017-04-09 23:55
Привіт. Новий брати сенсу особливо не бачу, наприклад Polmostrow, адже серед нових бюджетних глушників саме Поляки засипали ринок. Краще б/у оригінал за розумні кошти (до 600 грн за недрушляк))). І звучання приємне і оригінал, який по корозостійкості ще обжене новий. Дивлячись, який бюджет. Але сутність, думаю, вловив :mi_ga_et:
Казий 2017-04-10 08:13
Wolker когда-то был не дорогой.