Куплю свап комплект на МКПП 6-ступ ZF S6-37 (е46)
Ставилася/ставиться на:
- E46 320Cd, 320d M47N
Разом з кулісою, траверсою і карданом
[img:2l9hzgay]http://i.ebayimg.com/images/g/s2IAAOxyaoFSDf9A/s-l1600.jpg[/img:2l9hzgay]
[img:2l9hzgay]http://s019.radikal.ru/i605/1704/38/39cf2232c707.jpg[/img:2l9hzgay]
[img:2l9hzgay]https://e.allegroimg.com/original/01b1fd/f51a87e24defb9850a9d3f8699ce[/img:2l9hzgay]
[img:2l9hzgay]http://i.ebayimg.com/images/g/mmgAAOSwOXVZelTS/s-l1600.jpg[/img:2l9hzgay]
Заберу особисто у Львові, Тернополі, Хмельницькому, Вінниці, Умані, Кропивницькому, Кривому Розі, Києві, Луцьку, Рівному або доставка транспортною компанією.
Так,что куплю или продам как то не понятно

[quote="vlad3005":kw251aii]Так,что куплю или продам как то не понятно

[/quote:kw251aii]
Ну так в розділі "Покупка"... Уточнив у назві теми.
[quote="dart":wfs5x2ro][quote="vlad3005":wfs5x2ro]Так,что куплю или продам как то не понятно

[/quote:wfs5x2ro]
Ну так в розділі "Покупка"... Уточнив у назві теми.[/quote:wfs5x2ro]
Мiсто треба вказати
[quote="vlad3005":23e581hy][quote="dart":23e581hy][quote="vlad3005":23e581hy]Так,что куплю или продам как то не понятно

[/quote:23e581hy]
Ну так в розділі "Покупка"... Уточнив у назві теми.[/quote:23e581hy]
Мiсто треба вказати[/quote:23e581hy]
Так поштою хіба не можна переслати в Кривий Ріг? Чи такі речі не пересилають?
[quote="dart":1vvfizma][quote="vlad3005":1vvfizma][quote="dart":1vvfizma][quote="vlad3005"]Так,что куплю или продам как то не понятно

[/quote:1vvfizma]
Ну так в розділі "Покупка"... Уточнив у назві теми.[/quote:1vvfizma]
Мiсто треба вказати[/quote:1vvfizma]
Так поштою хіба не можна переслати в Кривий Ріг? Чи такі речі не пересилають?[/quote]
Почитай правила форума
Как это ты надумал поставить дизельную коробку на бензиновый мотор?
[quote="175":10ubhqmb]Как это ты надумал поставить дизельную коробку на бензиновый мотор?[/quote:10ubhqmb]
добрі люди помогли
viewtopic.php?f=8&t=48930
[quote="dart":2wtta2aj][quote="175":2wtta2aj]Как это ты надумал поставить дизельную коробку на бензиновый мотор?[/quote:2wtta2aj]
добрі люди помогли
viewtopic.php?f=8&t=48930[/quote:2wtta2aj]
а кто там тебе советовал дизельную?

перечитал 2 раза тему, не увидел
[quote="sailorpapay":1asinjqc][quote="dart":1asinjqc][quote="175":1asinjqc]Как это ты надумал поставить дизельную коробку на бензиновый мотор?[/quote:1asinjqc]
добрі люди помогли
viewtopic.php?f=8&t=48930[/quote:1asinjqc]
а кто там тебе советовал дизельную?

[/quote:1asinjqc]
споко, я в ній дизельне мастило поміняю на бензиновий рімакс, і буде всьо чьотко

[quote="dart":30ifal7v]
споко, я в ній дизельне мастило поміняю на бензиновий рімакс, і буде всьо чьотко

[/quote:30ifal7v]

масло одинаковое залито шо дизелячей шо в бензиновой коробке,а короки все таки разные и шо хош мне расказуй
[quote="175":345rhd84]масло одинаковое залито шо дизелячей шо в бензиновой коробке,а короки все таки разные и шо хош мне расказуй[/quote:345rhd84]
Та не хочу нічого розказувать. В цій темі я коробку купую.
А обговорення щодо того, підходить коробка, чи ні - в іншій темі, там є аргументів почитати.
купляй

там аргументов просто нет и я не увидел там спецов которые ставили своими руками коробки
[quote="175":8u1eqaq9]купляй

там аргументов просто нет и я не увидел там спецов которые ставили своими руками коробки[/quote:8u1eqaq9]
Є аргументи за 6 ступку, досить переконливі.
Є один аргумент проти, типу воно так по заводу не йшло, а в БМВ сидять дяді з високими лобами і нам їх не перемудрувати.
Ну а спєци, включаючи тебе, не спустилися зі свого Олімпу, щоб простим смертним якихось аргументів підкинути

Розпорки ти теж, в бензинову машину тільки бензинові ставиш?
Пездец)))) отсыпь)))
[quote="175":1ime5zi6]:facepalm:

ну -ну,я помотрю как ты поставишь дизельную коробку,а дальше как кулису поставишь,к траверсе прикрутишь[/quote:1ime5zi6]
Серый, это за коробас от мелких тракторов, она-же на 330и. Такая как у тебя.
А на 330д коробас другой, ты наверно за него.
ПыСы а шо, предложенья есть?
А как ты собираешься на 2.0 ехать на 6-той передаче,у меня на 3.0 она себя не сильно бодро чувствует,а ты на н42.
В общем бредовая затея,потрать деньги в другое русло!
[quote="dart":hrb7cvt9]
Розпорки ти теж, в бензинову машину тільки бензинові ставиш?[/quote:hrb7cvt9]
А тебя не смущает, что форма движки разная и распорки тоже разные, в зависимости от двигла?

Отето ты насыпаешь
[quote="Igor_AWT":2tm16qyu]А как ты собираешься на 2.0 ехать на 6-той передаче,у меня на 3.0 она себя не сильно бодро чувствует,а ты на н42.
В общем бредовая затея,потрать деньги в другое русло![/quote:2tm16qyu]
В тебе коли 6-та не тягне, то оберти двигуна які?
Я планую шосту для 120 км/год+, там оберти двигуна будуть 3000+ і, відповідно, тягнутиме він трохи краще ніж на нормальних 2000-2500.
[quote="175":rm2w1ogt]:facepalm:

ну -ну,я помотрю как ты поставишь дизельную коробку,а дальше как кулису поставишь,к траверсе прикрутишь[/quote:rm2w1ogt]
Я дивився по ETK, вся ота кулісна мішура однакова. Значить куліса прикрутиться?
А що таке траверса?
Оце №1?
[img:rm2w1ogt]https://www.etkbmw.com/bmw/images_etk/B0065108.jpg[/img:rm2w1ogt]
Нет, это передний подрамник. Траверса дальше стоит.
Значить оце, №1?
Але ж якщо воно відрізняється радикально (тобто несумісне), то можна просо поміняти ту залізяку разом з коробкою?
[img:1ugokmxz]https://www.etkbmw.com/bmw/images_etk/B0029238.png[/img:1ugokmxz]
[img:1ugokmxz]https://www.etkbmw.com/bmw/images_etk/B0016932.png[/img:1ugokmxz]

продолжаем
Все что хочешь можно поставить, но с применением кастом деталей (той же траверсы/кулисы).
А в германии ты это сам не сделаешь если нет опыта, либо потратишь времени и денег больше чем стоит коробка.
Возможно и сцепление твое надо будет менять от этой коробки, а с ним и маховик.
Так а шо, она таки болтон не становится?

Есть коробка
Отже, поправте якщо не правий.
На E85 Z4 2.2i M54 ставилася моя коробка (Getrag s5d 250g),
а на E46 330i з тим самим M54 ставилася S6-37.
З цього роблю висновок, що прикрутити коробку до двигуна мені вдасться без особливих зусиль, тільки болтами від нової коробки треба запастися (набір болтів для кріплення дещо відрізняється)
Моя
[img:1oqs0aey]http://i.ebayimg.com/images/g/8K4AAOSwubRXDje1/s-l1600.jpg[/img:1oqs0aey]
ZF
[img:1oqs0aey]http://i.ebayimg.com/images/g/dhYAAOSw0j9ZPulE/s-l1600.jpg[/img:1oqs0aey]
Далі траверса, її треба взяти від нової коробки разом з подушками, можна без болтів якими кріпиться до кузова.
Не можу знайти фотку, треба питати у продавця коробки щоб прислав разом з траверсою.
Ще треба перевірити на сумісність кулісу, кардан і зчеплення.
[quote="Kapa":2pxikqdt]Есть коробка[/quote:2pxikqdt]
шопачьом? траверса, болти, куліса, кардан? фотки є?
[quote="Alexx-k":214mu82y][quote="175":214mu82y]:facepalm:

ну -ну,я помотрю как ты поставишь дизельную коробку,а дальше как кулису поставишь,к траверсе прикрутишь[/quote:214mu82y]
Серый, это за коробас от мелких тракторов, она-же на 330и. Такая как у тебя.
А на 330д коробас другой, ты наверно за него.
ПыСы а шо, предложенья есть?[/quote:214mu82y]
Лёха дизельные и бензиновые коробки отличаются и нет разницы с малого объёма или от большого
По теме есть 6 ступка зф 6- 37 прошу 300 уй
[quote="175":2ue881dd]
По теме есть 6 ступка зф 6- 37 прошу 300 уй[/quote:2ue881dd]
А стан який? Історія є якась у неї?
Куліси-траверси-болти для неї теж можна купити?
уе, це ж все ще долари, чи вже євро?
[quote="dart":39dm6wx0][quote="175":39dm6wx0]
По теме есть 6 ступка зф 6- 37 прошу 300 уй[/quote:39dm6wx0]
уе, це ж все ще долари, чи вже євро?[/quote:39dm6wx0]
Это сама коробка,кулисы нет,болтов тоже,хотя болты все подойдут твои,покупали для установки в М 57,но поставили гетраг 260. эту коробку покупали на разборке,цена в доларах
Викурювання каталогів BMW і SACHS показало, що в моїй коробці основний вал має параметри 23x29-10N, а у ZF - 26.5x29-22N.
Отже мій диск зчеплення не канає, треба інший. Від e46 320d M47N теж не підходить, бо він діаметром 240мм, а треба 230. Підходить диск з-під e46 318 після вересня 2003-го - 21217524197
[quote="175":31l2m6u3][quote="dart":31l2m6u3][quote="175":31l2m6u3]
По теме есть 6 ступка зф 6- 37 прошу 300 уй[/quote:31l2m6u3]
уе, це ж все ще долари, чи вже євро?[/quote:31l2m6u3]
Это сама коробка,кулисы нет,болтов тоже,хотя болты все подойдут твои,покупали для установки в М 57,но поставили гетраг 260. эту коробку покупали на разборке,цена в доларах[/quote:31l2m6u3]
Може М47? Бо на М57 наче S6-53 іде

Як щодо доставки у Кривий Ріг чи зберігання до Нового Року, коли зможу сам забрати? Скільки коштуватиме?
ЗІ: Дякую за болти
Темі АП, оновив список на закупку в першому пості
[quote="BADBOY":1a6t6o3j]Так а шо, она таки болтон не становится?

[/quote:1a6t6o3j]
Ну, можна сказати, що стає, але разом з карданом і кулісою, ще треба диск зчеплення трохи інший

[img:3g5tn3nz]http://7-th.com/wp-content/uploads/2016/10/arrowup.gif[/img:3g5tn3nz]
Сорри за Офф...
Не пойму зачем на бензиновый мотор городить дизельную коробку?!
На дизеля - своя, на бензины - своя!
Хоть индекс у них и одинаковый - они принципиально разные, отличаются и передаточными числами и поворотом колокола!
Вкорячить конечно можно(переварить адаптер или траверсу, переделать детали кулисы, но масляное голодание вторичного вала как обойти) зачем изобретать велосипед - если у вас бензиновый мотор - ищите бензиновую коробку!
Какие люди

Дима привет !
Ремарочка по поводу дизельных коробок : они держат момент, они в разы менее "ушатанны" и они в разы дешевле...на Вите сейчас стоит коробка от дизеля 2.5 + самый дешевый декстрон, ( самый "модный" сейчас слили , так как не позволял быстро переключать передачи ), так вот , крутится коробочка в 9000 , все четко .
Тоже сорри за off
[quote="///MDU":zr7q62r9]Сорри за Офф...
[/quote:zr7q62r9]
[quote="Van_Basten":zr7q62r9]
Тоже сорри за off[/quote:zr7q62r9]
Та нічого, буду радий будь-яким зауваженням що допоможуть в справі

[quote="///MDU":3eja0t8u]Сорри за Офф...
Не пойму зачем на бензиновый мотор городить дизельную коробку?!
На дизеля - своя, на бензины - своя!
Хоть индекс у них и одинаковый - они принципиально разные, отличаются и передаточными числами и поворотом колокола!
[/quote:3eja0t8u]
Вибачте за неграмотність, а що таке "поворот колокола"?
[quote:3eja0t8u]
Вкорячить конечно можно(переварить адаптер или траверсу, переделать детали кулисы, но масляное голодание вторичного вала как обойти) зачем изобретать велосипед - если у вас бензиновый мотор - ищите бензиновую коробку![/quote:3eja0t8u]
А чого має бути масляне голодання? Від того, що коробка працюватиме не незвичних для себе обертах?
[quote="Van_Basten":1fumyyuh]на Вите сейчас стоит коробка от дизеля 2.5[/quote:1fumyyuh]
І як стала коробка? Довелося щось перероблювати?
Да тебе битый час доказывают шо дизельная коробка на бенз не катит,а ты бля инета начитался и умничаешь что оно становится,я уже даже не хочу ещё что то доказывать
[quote="175":20b8w8wk]Да тебе битый час доказывают шо дизельная коробка на бенз не катит,а ты бля инета начитался и умничаешь что оно становится,я уже даже не хочу ещё что то доказывать[/quote:20b8w8wk]
Доводять, але без аргументів. В стилі "ти дебіл, вона ж дизельна!".
Тепер я знову сумніваюся. Перевірю що там з передаточними числами і порівняю по ЕТК що знаходиться під колоколом.

От як йому шось доказать коли він сам усе знає
ще не передумав, куплю