Консультація по ремоту прокладки гбц
Привіт. Прогоріла прокладка гбц на м43. Їздив до майстра сказав за роботу буде 5000 грн. Підскажіть це не велика ціна за роботу?
Як на мене то дорого
Что входит в работу за эти деньги?
Может, там с проточкой имеется ввиду?
Шліфовка з мене. Запчастини з мене. 5000 за те, що він поміняє прокладку гбц, сальнікі клапанів, все розбере збере.дає гарантію
[quote="Nazar316":3szp2zx1]Шліфовка з мене. Запчастини з мене. 5000 за те, що він поміняє прокладку гбц, сальнікі клапанів, все розбере збере.дає гарантію[/quote:3szp2zx1]
Ну навіть з сальниками дорого.
А що значить все розбере-збере? Подивиться ще вкладиші коліна, зазори кілець і виробіток поршньових канавок?
Дивитися він нічого не буде крім гбц. Розбере гбц збере виставить зазори клапанів.
[quote="Nazar316":3fe69g6x]Дивитися він нічого не буде крім гбц. Розбере гбц збере виставить зазори клапанів.[/quote:3fe69g6x]
Попробуй поинтересоваться у других мастеров о стоимости.
Честно говоря, лично я не очень понимаю, сколько это стоит. Но, что то мне подсказывает, что 5к - это дороговато.
Я понимаю, это валы снимать, рассухаривать, ебля с болтами ГБЦ.. Но 5К это чересчур.
А как по мне так не шибко и дорого.
Да-же 200$ не выходит, а работы там, если по уму делать, прилично и поеб@к@тся есть с чем. Как минимум все отмыть гарнЭнько. ИМХО
[quote="Nazar316":3ur4szut] виставить зазори клапанів.[/quote:3ur4szut]
В м43?)
[quote="mult":v6lb1e7h][quote="Nazar316":v6lb1e7h] виставить зазори клапанів.[/quote:v6lb1e7h]
В м43?)[/quote:v6lb1e7h]
Ми певно чогось не знаєм

[quote="Eltoro":21yxzses][quote="Nazar316":21yxzses]Дивитися він нічого не буде крім гбц. Розбере гбц збере виставить зазори клапанів.[/quote:21yxzses]
Попробуй поинтересоваться у других мастеров о стоимости.
Честно говоря, лично я не очень понимаю, сколько это стоит. Но, что то мне подсказывает, что 5к - это дороговато.
Я понимаю, это валы снимать, рассухаривать, ебля с болтами ГБЦ.. Но 5К это чересчур.[/quote:21yxzses]
Вал один. Розсухарити не проблєма. Що складного відкрутити болти гбц і прикрутити динамоключем?
А так то звісно дорого, цеж не бош сервіс. Можна дригун перебрати за ці гроші.
Кстати бошсервис за это просит 100уй)
в бош севисе могут быть рукожопы ужасные
[quote="kravaz":22fi364g]в бош севисе могут быть рукожопы ужасные[/quote:22fi364g]
Можуть. Знайомому на мондео гбц запороли-поставили так новий клапан, що він завис. Потім звісно відремонтували за його рахунок)
[quote="kravaz":1mj2mgil]в бош севисе могут быть рукожопы ужасные[/quote:1mj2mgil]А где не могут быть?)
[quote="Kulichok":2895sxmg][quote="kravaz":2895sxmg]в бош севисе могут быть рукожопы ужасные[/quote:2895sxmg]А где не могут быть?)[/quote:2895sxmg]

[quote="Kulichok":1f8vwsvx][quote="kravaz":1f8vwsvx]в бош севисе могут быть рукожопы ужасные[/quote:1f8vwsvx]А где не могут быть?)[/quote:1f8vwsvx]
Ну, например у Сереги 175. Я ему бы доверил ажзанехуйделать